Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A kapu.eoldallal kapcsolatban

 

Már több mint három éve létrehoztam a www.kapu.oldal.hu weboldalam. Igazából sosem tudtam lemérni, hogy mit jelenthet másoknak az itt fellelhető információ, mert jóformán semmilyen visszajelzést nem kaptam az ittani olvasóimtól.

Eddig az időig a Kezdőlap-ban volt egy lehetőség felajánlva, hogy akárki felteheti kérdéseit, s akkor én szívesen és bérmentve válaszolok majd rá. Voltak ilyen betegek, nem is kevesen. Évente 70-72 ember fordult hozzám, s főleg olyan megbetegedésekkel kapcsolatos kérdésekkel, amik a jelenlegi orvostudomány felismerését meghaladta, vagy nem jó felé irányult a tünetek alapján a keresés náluk, de sokszor kértek segítséget olyan esetekben is, amikor már egyértelművé vált, hogy a nyugati medicina nem képes a beteg érdekeit és életében bekövetkezett változásokat irányítani, vagy abban időhiányában már nem tud segíteni, illetve, amikor a betegről már lemondtak.

Most már elmondhatom, hogy 26 évi pályafutásom alatt a betegeimnek a többsége, a legnagyobb sajnálatomra, már csak akkor talál rám, amikor nagyon nehéz rendbe hozni a dolgaikat, de aki velem karöltve önmaga is megtett annak érdekében mindent, hogy javuljon az állapota, vagy elkerülhesse a közeledő, de még nem időszerű halált, azoknak mindnek sikerült. Erről még lehet majd szólók többször is, de nem most, mert most a  honlapommal kapcsolatos mostani észrevételeimet szeretném megosztani.

Szóval, az utóbbi időben nem jöttek új felkérések számomra, hogy segítsek megoldani bárkinek, bármivel kapcsolatos kérdéseit, ezzel szemben egyre többen igényelték volna a személyes telefonos, vagy akár tényleges személyes találkozásokat is, valamint, hogy segítsem végigvinni a betegségeik megtalálását az orvosi rendszerben is, valamint a további, minél jobb megoldásban segítsek nekik választani az utána következő ellátásokból, és lehetőségekből.

Amiért ezt a honlapot létrehoztam, úgy érzem, hogy nem hozta be a hozzá fűzött reményeket, mert "ingyen volt" az információ lehetősége, s valami miatt a mi képzeletünkben az "ingyen" szónak lehet valami kesernyés utóíze, vagy inkább pszichikailag mondva, valami olyan érzést válthat ki az emberekből, hogy ő nem koldus, hogy ne tudna megfizetni valakit az információiért. Viszont más részről, azt tapasztaltam, hogy igazából egyrészt nem tartják magukat koldusnak az emberek, de nem is képesek adakozni sem. Ezt is kipróbáltam. Aztán pedig ott van a harmadik dolog, hogy sem az előző kettőt nem tartja saját számára elgondolhatónak, de mégis ingyen akar hozzájutni a tudáshoz. S nem csak a tudáshoz, hanem még el is viszi máshova, s szinte magáénak tekintve hirdeti tovább az emberek között.

Most a napokban eljutottam egy olyan életfordulómhoz, ahol meg kellett fogalmazzam magamnak a tudásom értékét, s mibenlétét a további életvitelemnek, s úgy gondoltam, hogy ha már életemben nem láthatom a saját tudásom egyben, s nem ér másoknak egy fabatkát sem, akkor értéktelen, ezért kitörlöm ezt a honlapomat, vagy másképp átszabom az itt írtak lényegét. El is kezdtem átszabogatni, kitörölgetni belőle olyan menüpontokat, melyeknek nagy értelmét nem leltem, hogy fenn legyenek, mert nézettségi mutatója szerint alig érdekelte az embereket, s akkor az jutott eszembe, hogy ha már úgyis a statiszta szerint haladok a megsemmisítésében, akkor nézzük már jobban ezt a statisztikát a keresők és a google szerint, hogy most akkor, mi is a tényleges helyzet az én honlapom körül.

Az utolsó fél évben ugyan éreztem, hogy valami nem stimmel az eoldal átformált statisztikái körül, de azért erre nem számítottam, amit megtudtam a lapomról.

A Webhely értéke Ft 43,74 Millió *

Napi Megtekintett Oldalak 44 684 *

Napi Látogatók 19 561 *

Helyezés Világszerte 27 885

Magyarország Helyezés 93

Látogatók ország szerint

Ország Felhasználók százaléka Oldalnézet százaléka Ország rangja

Magyarország 85,70% 89,80% 93

Más országok 3,90% 4,20%

Románia 2,80% 1,60% 8 318

Írország 1,90% 1,20% 6 521

Egyesült Arab Emirátusok 1,30% 1,40% 5 386

Szlovákia (Szlovák Köztársaság) 1,10% 0,30% 8 366

Egyesült Államok 1,00% 0,60% 482 961

Németország 0,90% 0,40% 192 391

Egyesült Királyság 0,70% 0,30% 185 569

Serbia and Montenegro 0,60% 0,20% 12 865 ...

Az átlagos betöltődési idő 647 millimásodperc, ami a más weboldalak 87%-ánál gyorsabb. A belső oldalak mintája erre hivatkozva, tartalmaznak; Kapu, Bemutatkozás, Bemutatkozás, Napi ajándék, A Betegségről általában, Test, A Test betegségei, Lélek, A Lélek betegségei. Ez Magyarország, Románia, Írország, Egyesült Arab Emirátusok-ban népszerű iso-8859-2 Karakterkódolás használt, a weboldal jelenleg Nethost S.r.o. Prague, Czech Republic-ban befogadott. 130 külső hivatkozás erre utal.

A becsült 398 682 havi felhasználó mindegyikük átlagosan 3,43 oldalt néz használatonként. Az oldalak egy része "Lélek", "A Betegségei", "Terápiák Diéták", "A Betegségről általában", "A Test Betegségei Betegségek OÓ Ö Ő Betűvel" címe van. Ez legnépszerűbb Budapest városban, ahonnan az összes felhasználó 29.80 százaléka származik. A tartományt a .hu képző alatt jegyezték és kapu-nak hívják..."

Az idézetek linkje: http://bizinformaciok.hu/www.kapu.eoldal.hu

Nem akartam hinni a dolgot, s ezért ugyanennek a net-értékelőnek a felső keresőjébe, más, ismertebb honlapok nevét is beütöttem, amiknek a napi látogatottsága tényleges adatokat és nem mindenféle .eoldal alapján kalibrált valamilyen számokat ad meg. És igen, a többi honlap adatai igen erősen azonosak voltak a tényleges adataikkal, tehát akkor az én honlapom adatainak is igaznak kell lenniük.

Ezek után kipörgettem egy pár részletszöveget is, s meg kellett állapítsam, hogy rengetegen olvassák, akár szinte napi kérdéseiket megválaszolandó, s másoknak is ajánlgatják a lapot elolvasásra, hogyha bármi bajuk van, akkor csak keressék ki a címszó alapján a betegséglistából a megoldásokat. Szóval, ugyan visszajelzést nem sokat kaptam, de mégis sok mindent megtudtam erről a honlapomról. Mivel igazából csak részleteket tartalmaz így is egy sokkal részletesebb könyv-lexikonomból, s igazából az arra való felhívásul jött létre, - hogy ha többen érdeklődnek a könyv iránt, akkor talán majd sikerülni is fog kiadatnom, - úgy tűnik, hogy a könyvkiadás már nem is fontos talán az embereknek, hanem a lényeg, hogy ezekből a morzsákból is elég jól kijöjjenek információ szerzésük szerint.

A legtöbb értékelést is, az egymást ajánlgató blogokon és fórumokon olvashattam a saját honlapomomról, sőt, saját személyem tudásának elismeréséről is.

Megmondom őszintén, hogy talán jobb lett volna, ha minderről én magam is tudok, s akkor nem lett volna annyira nehéz elviselni a tudatot, hogy életem műve és tudásom, talán nem is ér a küszöbértéken sokat, valamint könnyebb lett volna elviselni a több éve létrejött anyagi és erkölcsi megpróbáltatásaimat is. Mert míg én a neten egy sokat tudó és értékes vagyok, addig környezetemben egy elviselt csodabogár, aki még az alapvető tulajdonságokkal sem bír arra nézve, hogy hogyan kell kihasználnia a helyzeteket, amiket az élet nyújt számára. A teljesen szemben lévő boszorkányüldözésekről és megvetettségről, fázásról és éhezésről már nem is beszélve, aminek részese vagyok már évek óta...

Mert én lemerem írni, hogy hogyan mennek errefelé a dolgok, s nincs semmi ami miatt szégyenkeznem kellene, míg kötnek paragrafusok, s tétlen kell tűrni napok múlását családi megkötözöttségek, jogi formulák és kötelezvények miatt...

Mert kérem, ami nem látszik sehol, azt az értéket az ember magán belül viseli, s azt nem mindenki látja meg ruha és külcsin alapján. A tudást pedig mégúgyse látni meg senkinek a formulája mögött, csak tán ha engedik azt meg is nyilvánulni, s nem önmaguk szói és értelme szerint folyik a szó állandóan a tereken. Egyszer azonban, ahogyan múlik az idő, és viszi a kerék a Göncölt, letelik minden apró felnövekedése, s a kötöttség jogi láncai lehullanak a gyermeknevelés fölött, s utána az ember nem kell, hogy a szoknyája sarkát nyújtsa, hogy leülhessen rája a gyermek, hanem önérzetes felnőttként ö maga igazítja el a ráncolt kötőt, így én is kivártam a tudás megérését önmagamban, hogy utána már tanítóvá léphessek elő.

Visszatérve a kapu.eoldal sorsára:

Meghagyom továbbra is, s bár előrevetített szellemi értéke felülmúlja azt az összeget, melyet én Ft-ban érhetnék, s igazi pénzre nem is válthatom, legalább mindenki aki olvassa itt, vagy a honlap-blogomon, megtudhatja, hogy mennyi befektetés volt emögött a 43,74 Millió Ft mögött. Kemény 26 év, évi 1,68 millió Ft, amit nem kaptam meg senkitől sem, és nem is fogok, s legalább 10000 könyv és folyóirat elolvasása, ha ennél nem több, s ez több millió oldalt jelent.

Mivel úgy határoztam, hogy nem adom meg magam még az elmúlásnak sem megfagyás, sem éhezés által, valamint adtam a világnak 50 évet az életemből, hogy tanuljon adakozó és elismerő lenni, - de nem tanulta meg, - ezért a világ megérdemli, hogy kényszerítő tortúrának vessem alá, s jussom tőle kiköveteljem, ezért az "ingyenes szaktanácsadást" a mai nappal megszüntettem. (2011.12.04)

Bár ne hidje senki, hogy aki ennyi évet képes volt önmagából adni ingyen is, az most önzővé vált nagyon, én még azt is megmondom, hogy rajtam kívűl is vannak még fázók és éhezők, akikre csak én gondolhatok, ha már kisajtoltam mindazt, ami nekem jár, mert abból aztán annyit és úgy adok, amihez már senkinek semmi köze nincs. Ez legalább csak tőlem függ, s nem a sok bezárt szívű, és épp ezért beteg embertársamtól.

Maradok továbbra is tisztelettel és megértéssel Önök felé, ezáltal különbséget téve embertársaim anyagi helyzetei között, s aszerint megbírálni, hogy kinek milyen tudás, mennyi értéket képviselhet.

A választás mindig az emberé. Lehet kérni is, meg nem is szükséges ugyanezt tennie, ha valakinek az nem éri meg.